Størrelse 0-10 år
Fri fragt over 549 kr.
Fragt fra 30 kr.
1-3 dages levering

Prismatch

Prismatch hos Mess Makers' Design Circus

Hos Messmakers.dk vil vi gerne have at du altid kan føle dig sikker på at du kan få den bedste pris, så du ikke behøver at handle andre steder. Der for har vi prismatch-konceptet, som gør at du kan få den samme pris her på shoppen, som du har fundet på den samme vare et andet sted. Er der eksempelvis en konkurrent, der har 30 % på en bluse, kan du få samme bluse til samme pris hos os, hvis du kan dokumentere den gældende pris for os. Vi prismatcher op til 50% af vores vejledende udsalgspris - dvs. du kan ikke forvente prismatchrabat på mere end 50%.

 

Her er et par grundregler for prismatch hos www.messmakers.dk

- Det er ikke vigtigt at det er samme størrelse som er tilbage hos konkurrenten, medmindre at produktet har et andet stylenummer og/eller en anden vejl. udsalgspris.

- Farven skal som udgangspunkt vare den samme på de to produkter som du ønsker at prismatche, men du er altid velkommen til at spørge os.

- Prismatchet gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Det vil sige at er ordren lagt, kan du ikke tilføje prismatch efterfølgende.

- Der skal vedlægges gyldig dokumentation for de produkter og priser som du ønsker at prismatche.

- Prismatchene skal være i samme valuta

- Der kan ikke tilføjes rabatkoder til prismatchet

- Vi prismatcher op til 50% af vores vejledende udsalgspris

 

Sådan gør du når du vil pris matche hos www.messmakers.dk

- Når du har fundet produktet som du vil prismatche copy-paster du URL-linket på den pågældende webside og evt laver et skærmdump af den pågældende vare og pris som du ønsker at prismatche.

- Herefter laver du ordren hos os, og i kommentarfeltet ved adresseafgivelse når du er gået til indkøbskurven skriver du priserne på prismatchet og tilføjer URL-linket, hvor du har set varen. Du skal med andre ord dokumentere varens pris.

- Skærmdumpet af konkurrentens priser er som udgangspunkt ikke nødvendig at sende, men er en god idé at have hvis den anden shop i mellemtiden ændrer priserne som du ville prismatche og linket derfor ikke viser en rabat.

- Du godkender din ordrer og gennemfører købet som du plejer med kreditkortbetaling - (pengene trækkes ikke i praksis før vi har rettet og godkendt beløbet)

- Vi modtager din ordre og behandler prismatchet, og genudsender en ny ordrebekræftelse med det nye beløb.

- Når ordren er pakket og sendt afsted, trækker vi først pengene endeligt.