Størrelse 0-10 år
Fri fragt over 549 kr.
Fragt fra 30 kr.
1-3 dages levering

Om Mess Makers' Design Circus
Hej, Jeg hedder Katinka Maria Milton.

Jeg er ejer af Mess Makers' Design Circus, og vil gerne byde dig rigtig hjerteligt velkommen til min webshop!
Efter 8 spændende år i udlandet er jeg kommet tilbage til Danmark med mine børn for at komme tættere på det og dem vi elsker. Med i bagagen medbragte jeg en stor motivation for at starte en webshop med lækkert børnetøj og høj kundeservice, da det var en af de mange ting vi savnede under vores tid i udlandet.
Mess Makers’ Design Circus er med andre ord startet ud fra en stor passion for den skandinavisk stil og mode – og ikke mindst en stor kærlighed til vores små mirakler Ferdinan og Flora - og deres venner, som hver dag er en stor inspiration for os.

På Messmakers.dk har jeg derfor et stort fokus på skandinaviske mærker, som på alle måder repræsenterer det jeg selv elsker ved børnetøj; god kvalitet, lækre tekstiler, fine detaljer, gennemtænkte styles og gerne brands og produkter med en unik historie, der er værd at nævne.

En anden grundpæl i vores koncept er at give dig en tryghed og en følelse af, at vi gør det ekstra der skal til for at du altid har en god oplevelse når du er i kontakt med os. God kundeservice er en lidenskab som stammer fra min tidligere uddannelse i Service Management og som også kan spores i min igangværende uddannelse som Erhvervsantropolog, hvor jeg beskæftiger mig med netværk og sociale relationer.

Hver sæson tager vi på messer i Europa for at samle inspiration og eventuelt hente nye fine brands med hjem til shoppen, så der altid er noget at glæde sig til i den kommende sæson. Vi elsker den skandinaviske stil, men anerkender også alle de fine ting der findes ude i verden. Derfor er du også altid meget velkommen til at gøre os opmærksom på et brand, som du syntes vi har overset - eller hvis du syntes der er noget vi kan gøre bedre!

Til sidst vil jeg gerne sige tak til jer, der har støttet mig og altid træder til for at jeg kan få denne drøm udlevet!
 
 
De bedste hilsner og på vegne af Mess Makers’ Design Circus
Katinka Milton