Størrelse 0-10 år
Fri fragt over 549 kr.
Fragt fra 30 kr.
1-3 dages levering

Handelsbetingelser


KØB & LEVERING

Såsnart du har godkendt din ordre på betalingssiden, vil dit køb være bindende. Beløbet fra din ordre vil dog først blive fratrukket din konto tidligst når varen afsendes vores lager.

Alle ordrer som vi modtager hos Mess Makers’ Design Circus, vil blive sendt indenfor 1 - 3 hverdage. Bemærk at Post Danmark ikke leverer pakker i weekenderne, så bestillinger der er lagt efter torsdag kl. 12.00 eller fredag, vil tidligst blive leveret førstkommende mandag.

Leverancer til Bornholm samt andre ikke brofaste øer, kan i visse tilfælde forsinkes yderligere.
Ved udsalg og ved store helligdage, som eksempelvis ved juletid, kan der ligeledes tillægges længere leveringstid. Opstår der forsinkelser hos Post Danmark, eller en af vores andre leverandører, kan Mess Makers’ Design Circus ikke drages til ansvar.

I tilfælde af, at en ønsket vare er udsolgt, eller at du har efterspurgt en særlig vare, som vi ikke har i vores normale sortiment, vil vi gøre alt for at skaffe denne vare hjem fra vores leverandør. Dette vil tilføre yderligere leveringstid på den samlede ordre. Skulle dette være tilfældet, vil vi tage kontakt til dig hurtigst muligt.
 
 
Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.

Hos Messmakers' Design Circus kan du betale med følgende

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • MobilePay Online (kommer snart)

 

FRAGTFORSENDELSE I DANMARK

Hos Mess Makers’ Design Circus sendes pakkerne fragtfrit ved køb over 549 DKK.

Du har mulighed for at vælge hvilken forsendelsesform du ønsker, herunder om du vil have din pakke sendt uden omdeling, eller måske til en du har kær. Du kan også tilvælge levering med omdeling eller selv komme og hente dine varer hos os.

Afhenter du selv din ordre på vores adresse på Frederiksberg er det selvfølgelig helt gratis uanset beløbet på din ordre, og vi giver dig tilmed en ekstra bonus med i pakken, som tak!


De følgende fragtpriser er gældende:
 

FORSENDELSER I DANMARK

 

 


Levering uden omdeling

 

 

  • Gratis ved køb over 549 DKK
  • 30 DKK ved køb under 549 DKKLevering til privatadresse med omdeling

  • 49 DKK ved køb alle køb


Afhentning hos Mess Makers’ Design Circus. Det vil vi syntes vil være hyggeligt!

  • Gratis ved afhentning ved Bukkeballevej 7, Rungsted Kyst 


kontakt os på velkommen@messmakers.dk for at lave en aftale!FORSENDELSER TIL UDLANDET

Mess Makers’ Design Circus sender til alle lande, som Post Danmark samarbejder med. Bemærk at alle leveringstider til udlandet kan variere. De følgende udenlands fragtpriser gælder for pakker op til 5 kg. Ved en højere vægt tillægges pakkerne et gebyr pr. ekstra kilo. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål hertil.
 
Levering til Sverige
Der vil ved alle ordre blive tillagt et gebyr på 150 DKK, til dækning af forsendelsesomkostningerne.
 


 
FORSENDELSE TIL DET ØVRIGE UDLAND
Kontakt os på velkommen@messmakers.dk for yderligere information.

Inden for EU vil der blive tillagt et gebyr på 220 DKK til dækning af administration og forsendelsesomkostninger.
Uden for EU vil der blive tillagt et gebyr på 250 DKK (foruden Schweiz) til dækning af administration og forsendelsesomkostninger.

Told og MomsReglerne og priserne på told og moms varierer alt efter, hvilket land varerne skal sendes til.
Overordnet kan det siges at ordre, der sendes indenfor EU, beholder den danske moms (altså de priser der er opgivet ved varerne i shoppen), og samtidig fritages for fortoldning efter reglerne om varers frie bevægelighed indenfor EU.
Varer der sendes til lande udenfor EU fratages den danske moms, men tillægges derimod de lokale skatter. Desuden skal der betales fortoldning, hvis varerne skal sendes ud af EU. Forsendelsen kan muligvis blive forsinket i denne proces eller endda blive tilbageholdt. Er dette tilfældet er du velkommen til at kontakte os på velkommen@messmakers.dk, så vi kan hjælpe dig.

 


FORTRYDELSESRET/ RETURRET

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret som er gældende fra den dag, du modtager varen (udløber fristen på en helligdag, en lørdag, juleaftensdag eller nytårsdag, gælder istedet først kommende hverdag). Vil du gøre brug af din fortrydelsesret skal du utvetydigt meddele os dette senest 14 dage efter modtagelsen, samt begrundelsen herfor, og derefter returnere varen hurtigst muligt, inden for yderligere 14 dage.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, anbefaler vi, at du anvender denne fortrydelsesformular fra forbrugeraftaleloven.

Ved returnering af varer købt hos Mess Makers’ Design Circus, skal du vedlægge dokumentation for dit køb i form af ordrebekræftelse eller faktura.


Send din fortrydelsesnotits til velkommen@messmakers.dk - skriv i emnefeltet: "Returnering af køb".


Hvis du fortryder et køb hos Mess Makers’ Design Circus, SKAL returvaren sendes til eller afleveres på adressen:

Mess Makers’ Design Circus
Bukkeballevej 7, 2960 Rungsted Kyst
CVR 35912223


Telefon: 0045 - 31551578 

Fortryder du dit køb kan du få din vare ombyttet, eller vi kan tilbyde dig et tilgodebevis, hvis ikke pengene kan tilbagebetales.

Drejer det sig derimod om en reklamation, vil vi i først omgang forsøge at reparere eller erstatte varen, og hvis dette ikke er muligt, skal beløbet ifølge købsloven tilbagebetales inden 14 dage fra modtagelsen af din fortrydelse -vi bestræber os dog på at pengene tilbagebetales hurtigst muligt. Tilbagebetalinger kan af sikkerhedsårsager kun ske til det kreditkort, som varerne er blevet købt med.
 
Ved returnering har du selv ansvaret for pakken/varerne indtil vi modtager den, så vi anbefaler derfor at varerne er forsvarligt indpakket. Ligeledes anbefaler vi, at pakken afsendes med track and trace nummer.

Returvarerne skal afsende senest inden for 14 dage efter du har fortrudt, og omkostningerne for fragten står for egen regning, ligesom hvis du ønsker at ombytte til en anden vare. Undlader du at afhente din pakke på posthuset vil du blive opkrævet for de omkostninger der er i forbindelse med returfragten.

Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav, eller pakker som skal hentes på posthuset eller anden pakkeshop. Sker dette alligevel vil vi enten lade pakken gå tilbage eller fakturere 120 kr for afhentningen på den lokale pakkeshop.
 

VIGTIGT!

For at kunne gøre brug af din fortrydelsesret, er det vigtigt at du efter modtagelsen af din bestilling alene håndterer varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. I praksis vil det sige, at du må prøve tøjet som i et prøverum, og du må gå rundt i et par sko uden at skoens såler bliver slidt (synligt).  Vi vil derfor anbefale at sko afprøves på et gulvtæppe.

Du kan helt eller delvist miste dit købsbeløb, hvis varens værdig er forringet, eksempelvis:

- Hvis varen reelt er taget i brug, så den ikke returneres i ubrugt stand.
- Hvis varen er blevet beskadiget, mens du har haft ansvaret for den.
- Hvis du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde varen fungerer på.
- Hvis varen er vasket, har pletter, huller eller mangler.
- Hvis originale tags/mærker er helt eller delvist aftaget.
- Hvis varen returneres uden original emballage, herunder poser og æsker.
- Hvis du ikke har fulgt eventuelle begrænsninger i fortrydelsesretten, der i følger af plombering, varetype mv.

Du hæfter kun for eventuelt forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art og egenskaber. Er varen taget i brug ud over, hvad der er nødvendigt for at konstatere dens art og måden den fungerer på, forbeholder Mess Makers’ Design Circus sig således retten til - efter en konkret vurdering - at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

Emballagen af varen skal behandles forsigtigt, så den kan genbruges. Er der sket beskadigelser på emballagen, kan der forekomme værdiforringelse af varens værdi. Sender du eksempelvis sko retur, skal den originale skoæske ligeledes være forsvarligt indpakket. Dette gælder naturligvis ikke den forsendelsespose eller papkasse som Mess Makers’ har valgt at afsende den samlede originale ordre i.

 

Varer købt på udsalg, refunderes  med tilgodebevis. Varer nedsat med 30% og derover kan ikke returneres.


REKLAMATION

Alle varer købt hos Mess Makers’ Design Circus er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsfristen betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået senest 24 måneder efter købet. Kommer du ud for at skulle reklamere en vare købt hos Mess Maker’s design Circus, vil vi i samarbejde med den specifikke leverandør vurdere, hvorvidt varen enten skal repareres, ombyttes, om du skal have pengene tilbage eller et afslag i prisen.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

Mess Makers’ Design Circus dækker som udgangspunkt ikke de fragtomkostninger, der måtte være i forbindelsen med en reklamation, men du er velkommen til at skrive eller ringe til os og forhøre dig om den konkrete sag. Husk at varen skal sendes retur i forsvarlig emballage.


Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt Mess Makers’ Design Circus Kundeservice, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

På Mail: Velkommen@messmakers.dk
Eller på telefon: 0045 - 31551578
 

Mess Makers’ Design Circus
Bukkeballevej 7, 

2960 Rungsted Kyst
CVR 35912223

Skulle du ikke være tilfreds med konklusionen på din reklamation kan du til hver en tid henvende dig hos Forbrugerklagenævnte, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, Tlf. 70 13 13 30, www. forbrug .dk