Størrelse 0-10 år
Fri fragt over 549 kr.
Fragt fra 30 kr.
1-3 dages levering

Design circus post

Tilmelder du dig Mess Makers’ Design Circus Post modtager du en mail fra os, når vi har opdateringer og nyheder fra shoppen. Og selvfølgelig også når vi har eksklusive kampagner og tilbud på børnetøj og accessoires, som andre ikke får del i. Vi gør altså lidt ekstra for at forkæle dig.


Du kan tilmelde dig Design Circus post ved at indskrive dit navn og din e-mail adresse i den mintgrønne boks helt til venstre i skærm-billedet - og på tablets og smartphones ved at oprette et Login på forsiden.

Desuden kan du oprette dig i vores system aller øverst til højre under "Login", eller når du registrerer dig på betalingssiden. Så vil vores system automatisk huske dine kontaktinformationer til næste gang du ønsker at handle hos os. Det gør det hurtigere og nemmere for dig. Og skal pakken ind imellem sendes som gave til en du holder af, kan du sagtens tilføje denne adresse ved betalingssiden.

- Vi videregiver selvfølgelig ingen af disse informationer til andre! Og er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os!


De bedste hilsner Mess Makers' Design Circus